1. vibrators
  2. PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Specificaties PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

Deze draaiende vibrator met G-spot stimulatie zal je meteen verrassen door zijn soepele siliconen coating, waardoor hij comfortabel aanvoelt als hij beweegt. Daarnaast heeft hij 9 verschillende vibratie patronen, variërend van zacht tot wild. Met zijn verwarmingsfunctie en fluisterstille motor zorgt de vibrator voor een heerlijk, diep gevoel van bevrediging. De BodyRythm van PureVibe® is ook ontworpen met een geribbelde en gerimpelde clitoris stimulator, die je overspoelt met intense gevoelens. Met zijn gebogen schacht en een extra grote clitoris stimulator, biedt de vibrator een veelzijdige stimulatie die gepaard gaat met een diep, stevig gevoel. Kortom, je krijgt een verwarmde, fluisterstille, draaiende vibrator met G-spot stimulatie en clitoris stimulatie. De vibrator is gemaakt van siliconen, wat zorgt voor een comfortabele ervaring. Laat je meenemen naar een wereld van genot met de BodyRythm!

Veelgestelde vragen over de PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil.

De PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is een Design vibrator.

Het formaat van de PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is: Groot.

De PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® BodyRythm 360° draaiende en Verwarmde Vibrator Clitoris G-spot Stimulator Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators