1. vibrators
  2. PalmPower Pocket Wand Massager roze.

PalmPower Pocket Wand Massager roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PalmPower Pocket Wand Massager roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PalmPower Pocket Wand Massager roze.

Specificaties PalmPower Pocket Wand Massager roze.

Type vibrator

Massager

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PalmPower Pocket Wand Massager roze.

De PalmPower Pocket Wand Massager roze is een must-have voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig en betrouwbaar vibrator. Deze draagbare vibrator is klein genoeg om mee te nemen in je tas of zak en heeft een krachtige motor met verschillende snelheden en patronen. De Pocket Wand Massager heeft een geribbelde siliconen coating die zorgt voor extra stimulatie, terwijl het gemakkelijk schoon te maken is met warm water en een milde zeep. De PalmPower Pocket Wand Massager roze is ook waterdicht, zodat je het in bad of onder de douche kunt gebruiken. Het heeft een gemakkelijke bediening met één knop - druk op de knop om het apparaat in te schakelen en vervolgens nogmaals om de snelheid of het patroon te veranderen. De Pocket Wand Massager is ook volledig oplaadbaar met een USB-kabel, zodat je nooit meer batterijen hoeft te vervangen. Kortom, de PalmPower Pocket Wand Massager roze is een krachtige vibrator die je overal mee naartoe kunt nemen voor verlichting van spierspanningen en heerlijke sensuele plezier.

Veelgestelde vragen over de PalmPower Pocket Wand Massager roze.

De PalmPower Pocket Wand Massager roze. is een Massager.

Het formaat van de PalmPower Pocket Wand Massager roze. is: Middel.

De PalmPower Pocket Wand Massager roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De PalmPower Pocket Wand Massager roze. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators