1. vibrators
  2. Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

Specificaties Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

Deze vibrator van Seven Creations voelt zeer realistisch aan en zal je veel genot bezorgen. Door zijn zachte structuur voelt hij net als het echte werk aan. Hij is 22 cm lang en heeft een diameter van 9 cm. Daarnaast is hij gemaakt van siliconen wat ervoor zorgt dat hij soepel en comfortabel aanvoelt. Deze vibrator heeft verschillende standen, zodat je de ultieme stimulatie kunt vinden die jou het meeste genot bezorgt. Deze vibrator is ook waterdicht, waardoor je hem lekker kunt gebruiken in het bad of onder de douche. Deze plezier dildo is ook bedekt met een zwarte glans, wat hem een extra luxe uitstraling geeft. Het is een stijlvolle vibrator die je zowel alleen of met je partner kunt gebruiken. Met deze vibrator is er geen excuus meer om niet de ultieme climax te bereiken. Probeer het nu en ervaar zelf de ongekende sensaties die deze vibrator je kan bezorgen.

Veelgestelde vragen over de Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black.

De Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black. is: Groot.

De Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Seven Creations Pleasure Cock Dildo 9 22 cm black. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators