1. vibrators
  2. LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

Specificaties LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze is een revolutionair seksspeeltje dat zowel warm als koud kan worden. De vibrator is perfect voor het stimuleren van de G-spot en heeft een stevige, fluorescerende roze body. De buitenkant is gemaakt van medisch siliconen om een zachte en comfortabele ervaring te bieden. De LINDA. G-spot Vibrator heeft 7 verschillende vibratieprogramma's, waaronder pulserende patronen voor een intense stimulatie. De vibrator is ook uitgerust met een hot/cold-knop, waarmee je de temperatuur kunt aanpassen. De vibrator is eenvoudig te bedienen met de knoppen aan de zijkant. Je kunt de warmte of kou verhogen of verlagen door op de knop te drukken. Op deze manier kun je spelen met nieuwe sensaties en ervaringen. De LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze is een revolutionair seksspeeltje dat zowel warm als koud kan worden. Het is perfect voor het stimuleren van de G-spot en heeft een stevige, fluorescerende roze body. De buitenkant is gemaakt van medisch siliconen om een zachte en comfortabele ervaring te bieden. De vibrator heeft 7 verschillende vibratieprogramma's, waaronder pulse.

Veelgestelde vragen over de LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze.

De LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is: Groot.

De LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De LINDA. G-spot Vibrator Hot/cold stand Fluor Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators