1. vibrators
  2. Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Specificaties Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

Met de Womanizer DUO 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht heb je twee seksspeeltjes in één. Het is een exclusief premium konijn dat een Pleasure Air Clitorisstimulator en een krachtige G-spot vibreerder combineert om revolutionaire gecombineerde orgasmen te creëren. Met de Pleasure Air technologie van de DUO 2 heb je een unieke clitorisstimulatie die je nooit eerder hebt ervaren. Het zuigt zachtjes op je clitoris en creëert een nieuw soort sensatie door de luchtdruk. Daarnaast heeft de DUO 2 een G-spot vibreerder voor een diep, intens genot. De vibreerder heeft 6 verschillende standen om je een verscheidenheid aan sensaties en intesiteiten te bieden. De DUO 2 is herlaadbaar en waterdicht, zodat je je seksspeeltje overal mee naar toe kunt nemen. Bovendien is het gemaakt van body-safe siliconen en is het makkelijk te gebruiken met slechts één knop.

Veelgestelde vragen over de Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht.

De Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is: Groot.

De Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Womanizer Duo 2 DE TarzanVibrator Luchtdruk (clitoris) + Vibrator (G-Spot) Herlaadbaar Waterdicht. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators