1. vibrators
  2. MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

Specificaties MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

De MyPleasure pro luchtdruk vibrator combineert de laatste technologie met een unieke en innovatieve ontwerp. Deze vibrator is voorzien van twee aparte motoren, waardoor je een verscheidenheid aan vibratiepatronen kunt ervaren. De motoren kunnen individueel worden ingesteld om zowel de G-spot als de clitoris afzonderlijk te stimuleren. Er zijn verschillende vibratieintensiteiten, variërend van zacht tot extreem krachtig. De MyPleasure pro luchtdruk vibrator is ook ideaal voor koppels. Het is gemaakt van medische siliconen, wat betekent dat het zacht en comfortabel aanvoelt op de huid. Het is ook waterdicht, dus je kunt het meenemen naar de douche of bad voor een onvergetelijke ervaring. Het is licht van gewicht en handig in gebruik, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Deze vibrator is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe en veelzijdige manier om hun seksuele ervaringen naar een hoger niveau te brengen.

Veelgestelde vragen over de MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels.

De MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is: Middel.

De MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw.

De MyPleasure® Luchtdruk Vibrator G Spot Clitoris Satisfyer Vibrators voor Vrouwen Sex Toys Dildo Geschikt Voor Koppels. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators