1. vibrators
  2. PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

Specificaties PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

De PureVibe® Adriana Vibrator is ontworpen om jouw meest intieme plekjes te stimuleren en je naar een heerlijk hoogtepunt te brengen. Je zult verbaasd staan van de krachtige vibraties en de intensiteit van de stimulatie die deze vibrator biedt. De fluisterstille motor voelt aan als een warme zomerbries. De subtiele vibraties zullen al je erogene zones raken en je zult je helemaal ontspannen en genieten. De PureVibe® Adriana Vibrator is gemaakt van de beste materialen die er zijn, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over allergische reacties of irritaties. Het roze design is discreet en het maakt het speeltje erg makkelijk om te verbergen. De Adriana is ook gemaakt met unieke technologie die zorgt voor een optimale beleving. Het heeft een dubbelzijdige vibrator die twee verschillende soorten vibraties biedt, zodat je precies kunt aanpassen wat je leuk vindt. Zelfs als je allebei de zijden gebruikt, zal de motor je verrassen met een fluisterstil gevoel.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze.

De PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is een Design vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is: Middel.

De PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Adriana clitoris vibrator en stimulator met Unieke Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators