1. vibrators
  2. G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

Specificaties G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

Type vibrator

G-spot vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Omschrijving van G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

De G-Spot Bullet Vibrator is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige en aangename stimulatie van hun clitoris en g-spot. Deze krachtige vibrator is gemakkelijk te hanteren en heeft een draai-knop waarmee u gemakkelijk de frequentie en intensiteit kunt aanpassen. De vibrator is voorzien van een zacht en comfortabel siliconen oppervlak, wat zorgt voor een aangenaam gevoel bij gebruik. Bovendien is de G-Spot Bullet Vibrator draadloos en werkt op batterijen, wat zorgt voor een krachtige vibratie. De vibrator heeft een eenvoudig te bedienen knop waarmee je gemakkelijk de frequentie en intensiteit kunt aanpassen. De vibrator is verkrijgbaar in een mooie roze kleur en heeft een modern en stijlvol ontwerp. Met de G-Spot Bullet Vibrator kun je je fantasie laten gaan en helemaal opgaan in het genot. Geniet van een diepe en intensieve massage die je clitoris en g-spot stimuleert. De krachtige vibraties zorgen ervoor dat je helemaal in extase raakt. Laat je nu verwennen door deze prachtige vibrator!

Veelgestelde vragen over de G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze.

De G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze. is een G-spot vibrator.

Het formaat van de G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze. is: .

De G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De G-Spot Bullet Vibrator I Vibrator Voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I Op Batterijen I 2 Standen I Roze. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators