1. vibrators
  2. PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

Specificaties PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

Type vibrator

Massager

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

Met de PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze kun je ultieme kracht ervaren. Deze krachtige vibrator is voorzien van een PowerBullet die je lichaam in een diepe ontspanning brengt. Laat je fantasie de vrije loop gaan en geniet van de verschillende manieren waarop je de vibrator kunt gebruiken. Deze vibrator is USB-oplaadbaar met de meegeleverde kabel, zodat je altijd klaar bent voor een avondje plezier. Om ervoor te zorgen dat je toy altijd hygiënisch en veilig blijft, kun je hem na gebruik gemakkelijk schoonmaken met lauwwarm water en een toycleaner. Geniet met de PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze van ultieme kracht en ontspanning.

Veelgestelde vragen over de PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze.

De PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze. is een Massager.

Het formaat van de PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze. is: Middel.

De PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De PalmPower Wand Massager Oplaadbaar roze. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators