1. vibrators
  2. TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

Specificaties TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

Type vibrator

Prostaat vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Man + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

De TipsToys Prostaat Vibrator Cockring is een revolutionaire seksspeeltje dat je een intens genot biedt. Deze genotspaal is voorzien van intense vibraties die je naar een hoger niveau van genot brengen. De cockring aan de onderzijde zorgt ervoor dat de penis langer stijf blijft, wat resulteert in een langere en intensievere ervaring. Deze seksspeeltje kan je alleen of met je partner gebruiken, het zal een bijzondere ervaring geven. Het TipsToys Prostaat Vibrator Cockring is gemaakt van siliconen en is ook volledig waterdicht. De vibraties zijn aan te passen op verschillende standen, waardoor je de juiste intensiteit kan kiezen die bij jou past. Deze seksspeeltje wordt geleverd met een 5 ml fles Glijmiddel, wat zorgt voor een extra gladde ervaring. Geniet van de intense vibraties en het lange plezier, waardoor je optimaal van je seksuele ervaring kan genieten.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen.

De TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is een Prostaat vibrator.

Het formaat van de TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is: Middel.

De TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw, Man, Man + Man.

De TipsToys Prostaat Vibrator Cockring Anaal Seksspeeltjes voor Mannen. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators