1. vibrators
  2. TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

Specificaties TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

Deze draagbare 8.0 vibrator is een revolutionaire manier om vrouwen te verwennen. De vibrator heeft een innovatieve zuigfunctie die de gevoeligheid verhoogt en het genot verlengt. Deze functie is draadloos bedienbaar via een afstandsbediening. De stevige siliconen stof helpt bij het plaatsen van de vibrator op de juiste plek, waardoor deze comfortabel en veilig aanvoelt. De TipsToys vibrator is ook ontworpen om alle mogelijke plekjes van het lichaam te verwennen, met name de clitoris en G-spot. Het heeft 12 verschillende vibratiepatronen die kunnen worden bediend met de afstandsbediening. De vibrator heeft ook een ingebouwd LED-scherm om de vermogensinstellingen en programma's te bekijken. Deze vibrator is een must-have dit jaar voor alle vrouwen die de ultieme verwennerij zoeken.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen.

De TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is: Klein.

De TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Draagbare 8.0 Vibrator Zuigfunctie Clitoris Gspot Afstandsbediening SexToys Vrouwen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators