1. vibrators
  2. LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

Specificaties LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

Type vibrator

Prostaat vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

Met de luxueuze LELO HUGO Prostaatstimulator kun je je grenzen verleggen en nieuwe niveaus van mannelijk genot verkennen. De Ocean Blue afstandbediening maakt het gemakkelijk om de verschillende trillingen en patronen te bedienen, zodat je de perfecte beleving krijgt. De afstandbediening heeft een bereik van 12 meter, zodat jij of je partner de perfecte stimulatie kunnen bedienen. De LELO HUGO Prostaatstimulator heeft een gladde en slanke vorm, perfect voor gevoeligere delen van het lichaam. Als je op zoek bent naar een complete beleving, dan is dit het perfecte seksspeeltje voor jou. Het is ook waterdicht, dus het is perfect om mee te nemen in bad of onder de douche voor een heerlijke sensuele ervaring. Met de LELO HUGO Prostaatstimulator zul je betere, intensere orgasmes krijgen, die je nooit meer zal vergeten.

Veelgestelde vragen over de LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor.

De LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is een Prostaat vibrator.

Het formaat van de LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is: Klein.

De LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is geschikt voor het plezieren van: Man.

De LELO HUGO Prostaatstimulator voor de Man Ocean Blue, op Afstand Bedienbaar Vibrerend Prostaatstimulerend Speeltje voor. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators