1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Specificaties Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro 2 heeft een revolutionaire technologie die ervoor zorgt dat je de meest intense stimulatie ooit kunt ervaren. De contactloze clitorale stimulatie geeft je een heerlijk, zorgeloos orgasme. Met 11 verschillende standen kun je kiezen voor een zacht hoogtepunt, of een hard orgasme. De luchtdruk is getest voor een optimaal resultaat. Met de Tarzan vibrator van Easylove heb je een krachtig seksspeeltje in handen. Deze vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden, waaronder een pulserende stand. De vibrator is gemaakt van body-safe siliconen dat zacht aanvoelt. Met deze vibrator kun je een intense, stevige stimulatie beleven. De Tarzan vibrator is ook waterdicht, dus je kunt je seksspeeltje ook gebruiken in bad. Met de Satisfyer Pro 2 en de Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set heb je het beste van beide werelden! Je kunt genieten van intense clitorale stimulatie, en tegelijkertijd een krachtige vibratie beleven. Met deze combinatie voordeel set is je seksleven compleet.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is: Middel.

De Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators