1. vibrators
  2. Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Specificaties Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

Met de Supreme Roze Vibrator zal je ervaring met seks speeltjes niet meer hetzelfde zijn. Dit is een revolutionaire vibrator die je een fantastisch gevoel geeft en je alle verbeeldingskracht geeft die je nodig hebt! Het is een vibrator die is ontworpen om je meer plezier te geven tijdens het spelen. Deze vibrator heeft een aantal fantastische functies, waaronder een USB-oplaadbaar ontwerp, 100% waterdicht, 8 verschillende trillingspatronen, 10 verschillende snelheden en een zacht siliconenoppervlak. Verder heeft de Supreme Roze Vibrator een externe clitoris-stimulator aan de bovenkant en een interne G-spot-stimulator aan de onderkant die je een unieke ervaring kan geven. Het heeft ook een verwisselbare kop, zodat je het kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Bovendien is het gemaakt van duurzaam ABS-plastic en heeft het een ergonomisch ontwerp, waardoor het comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is. Met deze vibrator kun je genieten van een ongeëvenaarde sensatie die je nooit eerder hebt gevoeld!

Veelgestelde vragen over de Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB.

De Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is een Basis vibrator.

Het formaat van de Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is: Middel.

De Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Supreme Vibrator Roze Vibrators voor vrouwen Vibrators voor mannen Dildo Sex Toys Clitoris en G spot stimulator USB. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators