1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

De Satisfyer Pro 2 gen 3 is een revolutionaire luchtdruk vibrator die de ultieme manier biedt om te genieten. De sensuele luchtdruk stimuleert je gevoelige erogene zones en brengt je naar een staat van extase. De Satisfyer Pro 2 gen 3 komt met een handig Vibies Glijmiddel Actiepakket, waarin een flesje glijmiddel van 50 ml zit. Met deze glijmiddel op waterbasis vergroot je de stimulatie en kun je genieten van een nog betere ervaring. De Satisfyer Pro 2 gen 3 is voorzien van een intutieve bediening, waarmee je de verschillende standen makkelijk kunt bedienen. Met de 11 verschillende programma’s kun je genieten van een verscheidenheid aan stimulatie. De Satisfyer Pro 2 gen 3 is ook waterdicht, waardoor je de vibrator ook kunt gebruiken in bad of onder de douche. De vibrator heeft een lange levensduur en is gemaakt van medische siliconen, wat de vibrator zacht en comfortabel maakt. Geniet van heerlijke sensuele stimulatie en nog betere orgasmes met de Satisfyer Pro 2 gen 3!

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is: Middel, Groot.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met Vibies Glijmiddel Actiepakket. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators