1. vibrators
  2. Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Specificaties Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

Deze unieke vibrator is perfect voor iedereen die op zoek is naar meer plezier in de slaapkamer. De vibrator heeft een flexibele tong-vormige kop die Bijzonder aangenaam aanvoelt en gericht is op het stimuleren van je G-spot en clitoris. De vibrator is gemaakt van een zacht materiaal dat veilig is voor gebruik op de intieme delen. De vibrator is ook waterdicht, zodat je hem ook mee naar het bad of de douche kan nemen. Hij heeft verschillende vibratie-instellingen, waardoor je je orgasme helemaal kunt personaliseren. De vibrator is geleverd met een luxe roze verpakking, waardoor het ook een perfect cadeau is voor de vrouw in je leven. De verpakking bevat ook een lader, een handig opbergzakje en een gebruiksaanwijzing. Verder is deze vibrator ook voorzien van een LED-licht dat een heerlijk stukje decoratie aan je speelkamer toevoegt.

Veelgestelde vragen over de Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze.

De Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is: Groot.

De Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Luxe Vibrator met Tong in een Roos Luxe SexToys Vrouwen Clitoris Gspot Stimulator Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators