1. vibrators
  2. LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

Specificaties LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

SORAYA Wave™ is ontworpen met de unieke WaveMotion-technologie die je de meest gepersonaliseerde ervaring biedt, met drie verschillende vibratiepatronen die je kunt aanpassen aan je eigen behoeften. De discrete en krachtige motor biedt een brede waaier aan snelheden en patronen, van rustige golven tot krachtige stoten. Met een intuïtief bedieningspaneel heb je volledige controle en kan je de diepste innerlijke verlangens vervullen. SORAYA Wave™ is gemaakt van het fijnste siliconen, en de subtiele, zachte afwerking zorgt ervoor dat je comfortabel bent tijdens elke ervaring. Het is ook waterdicht en gemakkelijk te reinigen, en de oplaadbare batterij biedt tot vier uur genot. Het is een onmisbaar stukje technologie voor het vervullen van je diepste verlangens en het verkrijgen van een meer intense en bevredigende ervaring.

Veelgestelde vragen over de LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor.

De LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is: Klein.

De LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man + Man.

De LELO SORAYA Wave luxe Rabbit-stimulator Deep Rose met unieke WaveMotion-technologie voor een plezierige ervaring voor. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators