1. vibrators
  2. PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Massager

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

Dit zilveren schattige en stijlvolle design is bijzonder comfortabel in gebruik. De massager is gemaakt van hoogwaardige en zijdezachte materialen die zorgen voor een optimaal plezier. Daarnaast heeft de PureVibe® Silk Touch Massager een waterbestendig ontwerp zodat je plezier ook in bad of onder de douche kunt beleven. De massager is voorzien van een krachtige motor met acht verschillende vibratiestanden en twee verschillende rotatiesnelheden. Deze instellingen kun je eenvoudig aanpassen met de knoppen op de onderkant van de massager. De motor is bovendien stil en discreet, zodat je jouw plezier privé kunt houden. De PureVibe® Silk Touch Massager is de ideale partner voor je voor- en solospel. Geniet samen of alleen van intense stimulatie voor je clitoris en vul je liefdesleven met nog meer plezier.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen.

De PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen. is een Massager.

Het formaat van de PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen. is: Middel, Groot.

De PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Silk Touch Clitoris Stimulator en Vibrator Magic Wand Massager Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators