1. vibrators
  2. MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

Specificaties MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages is een bijzonder krachtige vibrator die zorgt voor plezier in de slaapkamer. De wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen en patronen heeft. Deze wand vibrator levert een heerlijke massage, maar is ook geschikt voor solo-sessies of verkennen van de meest gevoelige plekjes. De MyMagicWand is gemaakt van body-safe silicone en heeft een zachte, ronde kop die ideaal is voor massage en comfortabel aanvoelt. Het heeft een groot bereik en een lange draadloze afstandsbediening. Daarnaast heeft het ook een gebogen design dat de juiste druk op het juiste plekje geeft. De wand vibrator heeft ook een stille modus, zodat je discreet kunt genieten van je eigen plezier. Met de MyMagicWand kun je variëren in intensiteit en snelheid, waardoor je verschillende orgasmes kunt bereiken. De wand vibrator is ook waterdicht en kan dus ook in bad gebruikt worden.

Veelgestelde vragen over de MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages. is een Basis vibrator.

Het formaat van de MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages. is: Groot.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De MyMagicWand Magic Wand Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Ook Voor Massages. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators