1. vibrators
  2. SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Specificaties SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De Satisfyer Pro 2 is de perfecte manier om te genieten van sensationele sensaties. Dankzij de innovatieve luchtdruktechnologie worden de meest intieme plekjes op je lichaam gestimuleerd. Deze vibrator is heel vrouwelijk ontworpen en heeft een mooie afwerking waardoor hij er zeer verleidelijk uitziet. Het gladde, zachte oppervlak voelt fijn aan op de huid en maakt het gebruik van deze geweldige vibrator nog aangenamer. De Satisfyer Pro 2 is ook uitgerust met een stille motor die je discreet laat genieten van je anale en vaginale avonturen. Deze vibrator is makkelijk te bedienen met de intuïtieve bedieningselementen en het display. Met 11 programma's en een intuïtief touchscreen kun je altijd de perfecte setting vinden voor een onvergetelijke ervaring. De krachtige motor biedt ook een trillingssterkte die je zeker zal bevallen. Kortom, de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation in kleur GOUD is het perfecte seksspeeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe sensaties. Of je nou alleen of samen met je partner speelt, deze vibrator zal je absoluut verrassen met zijn kracht en veelzijdige functies. Geniet vol.

Veelgestelde vragen over de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is: Middel.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw + Vrouw.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur GOUD Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators