1. vibrators
  2. Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

Specificaties Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

Met de Stargoods Double Date vibrator krijg je een intieme dubbele ervaring. De innovatieve vibrator heeft twee uiteinden voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-spot. Het is een luchtdruk vibrator die je clitoris en G-spot intens stimuleert met stromende golven. De vibrator is voorzien van 10 verschillende vibratiestanden die je kunt instellen met de knoppen op het handvat. De vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen en is 100% veilig voor je gezondheid. Het is fluisterstil en reukloos, zodat je kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geluid of geur. De vibrator is ook USB-oplaadbaar voor een eenvoudige bediening. Bovendien is de vibrator waterdicht, waardoor je heerlijke sensuele momenten kunt beleven in bad of onder de douche. Geniet van een dubbel gevoel van intens genot, zonder irritatie of ongemak.

Veelgestelde vragen over de Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator.

De Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator. is: Middel.

De Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Stargoods Double Date Vibrators voor Vrouwen Vibrator Sex Toys Luchtdruk Vibrator Clitoris G-spot Stimulator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators