1. vibrators
  2. Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lovense Domi 2 Mini Wand Massager. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

Specificaties Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

De Lovense Domi 2 Mini Wand Massager is een krachtige vibrator met een draagbare vorm. Het is een leuke, veelzijdige seksspeeltje dat perfect is voor zowel solospel als spannende partneravonturen. Met de Domi 2 kun je je eigen intense sensuele ervaringen creëren. De wandvibrator is voorzien van een langere batterijduur en krachtige vibratie voor een meer intense ervaring. De Bluetooth 5.0-chip in de Domi 2 biedt de gebruiker een verbeterde antenne voor een betere verbinding met mobiele apparaten. De verbeterde antenne resulteert in een stabielere verbinding met het mobiele apparaat, waardoor de gebruiker geniet van een soepele en stabiele ervaring. Met de mobiele applicatie kunnen gebruikers de vibratiestijlen aanpassen en hun partner controleren via afstandsbediening. Ook kunnen gebruikers hun favoriete vibratiepatronen selecteren en opslaan voor gemakkelijke toegang.

Veelgestelde vragen over de Lovense Domi 2 Mini Wand Massager.

De Lovense Domi 2 Mini Wand Massager. is een Design vibrator.

Het formaat van de Lovense Domi 2 Mini Wand Massager. is: Klein.

De Lovense Domi 2 Mini Wand Massager. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lovense Domi 2 Mini Wand Massager. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators