1. vibrators
  2. Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Specificaties Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

Deze Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen is perfect om je clitoris mee te stimuleren. De vibrator heeft een modern design dat perfect in je hand past en gemaakt is van stevig materiaal. Het is een kleine vibrator, er is een afstandsbediening en 3 verschillende vibratiestanden die je kunt kiezen. De vibrator is voorzien van een zachte en verwarmende sensatie die je clitoris en G-spot stimuleert. Deze mini vibrator heeft ook een zilveren kleur die er mooi en stijlvol uitziet. Deze vibrator is ook ideaal om mee te nemen, het is klein en licht en makkelijk in je handtas te steken. Je kunt de vibrator gebruiken om je clitoris te bevredigen, waardoor je heerlijk kunt klaarkomen.

Veelgestelde vragen over de Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig.

De Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is: Klein.

De Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Bullet Vibrator Clitoris en G Spot stimulatie Mini vibrator voor vrouwen voor de clitoris Stimulator Zilverkleurig. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators