1. vibrators
  2. Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

Specificaties Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

De Latenight® Pleasure Tongue is een revolutionaire vibrator die is ontworpen om u een ongeëvenaard genot te bieden. Deze vibrator is voorzien van luchtdruk sensaties die worden gecombineerd met 15 verschillende vibratiestanden. Het unieke aan deze vibrator is de technologie die de functie van de menselijke tong simuleert en verbeterd. Het is een perfecte vibrator voor koppels, waarmee zowel de clitoris als de G-Spot kunnen worden gestimuleerd. Ook als je alleen bent, staat de Latenight® Pleasure Tongue garant voor een heel nieuw genotniveau. Ga op ontdekkingstocht met de vele vibratiemogelijkheden en ontdek je wildste fantasieën. Geniet van het ultieme genot met de Latenight® Pleasure Tongue.

Veelgestelde vragen over de Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels.

De Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels. is: Middel.

De Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Man.

De Latenight® satisfaction Luchtdruk Vibrator G Spot Stimulator Clitoris Tong functie 15 standen Dildo ook voor Koppels. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators