1. vibrators
  2. The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

Specificaties The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

Type vibrator

Bunny vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

De Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking is een must-have voor elke vrouw! Deze luxe vibrator is ontworpen om je met veel plezier te verwennen. De stottende functie zorgt voor een intense stimulatie en heerlijke sensaties. De vibrator heeft diverse standen voor heerlijke verschillende sensaties, zodat je je orgasme elke keer opnieuw kunt creëren. De vibrator is gemaakt van zacht siliconen, waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Het is ook fluisterstil, waardoor je discreet kunt genieten. Daarnaast is de vibrator waterdicht, waardoor je hem ook in de badkamer kunt gebruiken. Met de magische kleur roze is het een echte blikvanger. Voor een onvergetelijke, intense ervaring, probeer dan de Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking.

Veelgestelde vragen over de The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink.

De The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is een Bunny vibrator.

Het formaat van de The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is: Groot.

De The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De The Magic Pulsing Rabbit Tarzan Vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Pink. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators