1. vibrators
  2. PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

Specificaties PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

Type vibrator

Remote vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

De PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze is de perfecte manier om je seksleven een extra boost te geven. Deze vibrator heeft 10 verschillende vibratiestanden, zodat je altijd precies de juiste kracht en intensiteit kunt vinden die het beste bij jouw behoeften past. Het heeft ook een afstandsbediening, zodat je of je partner de vibrator op afstand kunnen bedienen. De PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze is zo ontworpen dat het perfect aansluit op de anatomie van een vrouw, zodat je al je meest intieme plekjes kunt stimuleren. Met deze vibrator is het gemakkelijk om nieuwe hoogtepunten te ontdekken, alleen of met je partner. Het kan zelfs gebruikt worden om heerlijke sensuele momenten op afstand te delen. Probeer het vandaag nog en geef je seksleven een boost.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze.

De PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is een Remote vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is: Groot.

De PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® Luna Clitoris Stimulator G-spot vibrators voor vrouwen Remote vibrator met afstandsbediening roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators