1. vibrators
  2. Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

Specificaties Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

Type vibrator

Design vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

De Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug is een spannend en plezierig product dat is ontworpen om je intieme momenten te verbeteren. Het is een bekwaam speeltje dat je hoogtepunten en nieuwe sensaties bezorgt. De 4.45 cm plug heeft een zacht siliconen oppervlak dat eenvoudig en comfortabel inbrengen mogelijk maakt. Deze plug is voorzien van een Bluetooth-systeem waarmee je hem via de Lovense-app op je mobiele telefoon kunt bedienen. De app bevat verschillende vibratiepatronen en intensiteiten die je kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeuren. Maar het beste is dat je de plug ook vanaf elke plek ter wereld kunt bedienen, zodat je partner je intieme momenten van overal uit kan besturen. Je kunt de plug ook gebruiken om interactieve seksspeeltjes met je partner te spelen.

Veelgestelde vragen over de Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm.

De Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm. is een Design vibrator.

Het formaat van de Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm. is: Middel.

De Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Lovense Hush 2 Vibrerende Buttplug - 4.45cm. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators