1. vibrators
  2. Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

Specificaties Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

Type vibrator

Vinger vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

De Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator is een krachtige toy, geschikt voor zowel beginners als meer gevorderde gebruikers. Met de twee motoren en de 12 vibratiepatronen is er veel mogelijk om mee te experimenteren. Het flexibele siliconen materiaal voelt comfortabel aan en is lichaamsvriendelijk. De Candy Cane is gemakkelijk mee te nemen en is waterproof. Met de bijgeleverde USB-kabel is deze vibrator ook nog eens snel op te laden. Probeer een van de vele opties uit zoals een clitorale, penis, tepel of scrotum stimulatie. De Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator is de ideale toy om lekker mee te experimenteren en je grenzen te verleggen. Geniet van de intense vibraties en ontdek wat de Candy Cane je allemaal te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator.

De Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator. is een Vinger vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator. is: Middel.

De Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Satisfyer Candy Cane Vinger Vibrator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators