1. vibrators
  2. Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Man + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

Met de PureVibe® vibrator voor vrouwen kun je heerlijk genieten van intense vibraties. Deze vibrator is voorzien van luchtdruk, wat resulteert in een extra intieme stimulatie van de clitoris en G-spot. Deze vibrator heeft 20 verschillende vibratieprogramma’s, waardoor je precies de juiste intensiteit kunt vinden die bij jou past. De vibrator is gemaakt van siliconen, waardoor het zijdezacht aanvoelt op de huid. Daarnaast is het ook waterdicht, waardoor je het ook onder de douche, in bad of jacuzzi kan gebruiken. Voel de intense vibraties en geniet van de meest intense ervaringen met de PureVibe® vibrator voor vrouwen. Deze vibrator is perfect voor als je op zoek bent naar een nieuwe manier om jouw intieme momenten te verrijken. De vibrator heeft verschillende instellingen, waardoor je altijd de perfecte instelling kunt vinden die bij jou past. Probeer de verschillende programma’s uit en geniet van een heel nieuwe ervaring!

Veelgestelde vragen over de Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen.

De Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is: Middel, Groot.

De Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw.

De Vibrating Air-Pulse Massager Clitoris G-spot Stimulator Luchtdruk Vibrator Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators