1. vibrators
  2. Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

Specificaties Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel, Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

De Latenight Dual Spot is een vibrator van hoge kwaliteit die je de ultieme sensatie geeft. De innovatieve vibrator is uitgerust met twee sterke stotende motoren die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt. Voor heerlijk dubbel genot! De vibrator heeft een fluisterstille motor en een unieke stotende functie. Deze functie zorgt voor een natuurlijke beweging die je G-spot en clitoris stimuleert. De vibrator is vervaardigd uit medisch silicaat en is afgewerkt met een vloeiend design voor een luxe en discrete look. Je zult de Latenight Dual Spot snel leren waarderen. De vibrator is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve bedieningselementen. Laat je verrassen door het intense genot dat de vibrator je kan schenken! De Latenight Dual Spot vibrator met stotende werking is de perfecte vibrator voor vrouwen die op zoek zijn naar intens genot met een fluisterstille en discrete vibrator. Geniet van meerdere instellingen met de Latenight Dual Spot voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over de Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot.

De Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot. is: Middel, Groot.

De Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Man, Man + Man.

De Latenight® Dual Spot vibrator met Stotende Werking Vibrators voor Vrouwen Fluisterstil Discreet Clitoris G-spot. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators