1. vibrators
  2. Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Specificaties Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

Met de Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set heb je de perfecte combinatie in huis voor het ultieme genot. Dit setje is speciaal samengesteld voor vrouwen die nieuwsgierig zijn en op zoek zijn naar nieuwe ervaringen. De Satisfyer Pro Penguin is een revolutionair apparaat dat je een unieke gevoeligheid geeft met zijn innovatieve technologie. De Easylove Tarzan Vibrator is perfect voor het stimuleren van je g-spot, waarmee je jouw eigen orgasme-ervaring kunt creëren. Met dit setje kun je ontdekken wat jou het meeste genot geeft. Dit voordeelpakket is extra voordelig voor beginners en vrouwen die niet te veel willen uitgeven. De Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set is gemakkelijk in één pakket te verkrijgen en wordt discreet geleverd. Geniet van een intens genot met deze combinatie en ontdek jouw eigen voorkeuren.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set.

De Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is: Middel.

De Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Satisfyer Pro Penguin met Easylove Tarzan Vibrator Combinatie Voordeel Set. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators