1. vibrators
  2. Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Specificaties Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

Met zijn verschillende vibrerende snelheden, zult u het ultieme genot ervaren. De schroefdraad bullet vibrator, met een diameter van 3 cm, is verbergen in een siliconen omhulsel. Dit maakt het mogelijk om extra intensiteit toe te voegen aan je G-spot of prostaat. Deze vibrator is ook perfect voor clitorale stimulatie. De knop op de vibrator maakt het eenvoudig om de snelheid en vibraties te veranderen. De Erodit multi-speed vibrator is een krachtige en stille vibrator die je seksuele verlangens vervult en je meeneemt naar een wereld van genot. De vibrator is gemaakt van hoogwaardige siliconen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt. De vibrator is waterdicht, dus je kunt het meenemen in bad of onder de douche. Geniet van een heerlijke massage of een intieme sessie met de Erodit multi-speed vibrator. Deze vibrator is een waar genot voor elke vrouw.

Veelgestelde vragen over de Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal.

De Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is: Middel.

De Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Multi-Speed G-spot Prostaat, Schroefdraad Dildo Bullet excl batterij- Clitoris vibrator, Vibrators voor vrouwen, Anaal. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators