1. vibrators
  2. Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Specificaties Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

Type vibrator

Tarzan vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator is een krachtig seksspeeltje dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je partner. De flexibele schacht met zachte nopjes is voorzien van een ronde eikel aan de top die perfect is voor vaginale stimulatie. De schattige bunny-vormige vibrator is ook uitgerust met zachte, kietelende oortjes aan de zijkant die je meest gevoelige plekjes stimuleren. De tarzan vibrator heeft 20 verschillende vibratiestanden die je eenvoudig bedient met de drukknop aan de onderkant. Deze vibrator voor vrouwen is gemaakt van zacht siliconen en is daarom geschikt voor het gebruik van glijmiddel op waterbasis voor nog meer genot. De vibrator wordt geleverd in een luxe verpakking waardoor het ook het perfecte cadeau is voor jezelf of je partner. Laat je verrassen door de veelzijdige mogelijkheden van de Teazers Siliconen Rabbit Vibrator.

Veelgestelde vragen over de Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden.

De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is een Tarzan vibrator.

Het formaat van de Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is: Middel.

De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Teazers Siliconen Rabbit Vibrator Vibrators voor Vrouwen Tarzan Vibrator Sex Toys 20 Vibratiestanden. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators