1. vibrators
  2. LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

Specificaties LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

Type vibrator

Prostaat vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

Met zijn innovatieve WaveMotion-technologie, beweegt LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging heen en weer om je te verleiden tot het ultieme genot. Deze dubbele stimulatie biedt een unieke sensatie die je nooit eerder hebt ervaren. Met zijn 8 verschillende trilstanden, is er voor ieder wat wils. Deze stimulator is ook waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je hem in de douche of bad gebruikt. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat hij comfortabel in je hand ligt en je precies de juiste druk kunt geven. De LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging is een revolutionair seksspeeltje dat je naar ongekende hoogten zal brengen. Deze stimulator zal je naar een nieuwe dimensie van genot en genot brengen. Het is een must-have voor elke man die op zoek is naar een intens en verrukkelijk orgasme. Deze stimulator is de ideale manier om je liefdesleven naar een nieuw niveau te tillen.

Veelgestelde vragen over de LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging.

De LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is een Prostaat vibrator.

Het formaat van de LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is: Middel.

De LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is geschikt voor het plezieren van: Man.

De LELO LOKI Wave Premium Stimulator voor Mannen Federal Blue, Vibrerend Dubbel Genotspeeltje met Golfbeweging. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators