1. vibrators
  2. Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

Specificaties Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

Deze prostaat vibrator is perfect voor het verhogen van jouw seksuele ervaring. De vibrator is gericht op de prostaat, waardoor het een intens genot geeft. De vibratiefunctie kan worden ingesteld met behulp van de bediening aan de voorkant. Met de verschillende standen kun je de vibrator aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. De buttplug en cockring maken de prostaat vibrator compleet. De cockring houdt de bloedcirculatie in het geslachtsdeel op peil, waardoor je langer en harder stijf kunt blijven. De buttplug biedt extra stimulatie en geeft je een nog intensere ervaring. Met deze sex toy voor mannen kun je nieuwe seksuele hoogtepunten bereiken.

Veelgestelde vragen over de Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat.

De Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat. is: .

De Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Man, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Mystease Prostaat Vibrator voor Mannen Sex Toys met Buttplug Cockring Masturbator voor Man Vibrerende Prostaat. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators