1. vibrators
  2. Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Specificaties Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Met deze Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator kun je genieten van het ultieme genot. Deze mini vibrator is ontworpen met een verfijnd, stijlvol design en een krachtige motor. Het heeft 10 verschillende trillingsstanden, waardoor je er zeker van bent dat je de perfecte trillingen vindt die bij je behoeften passen. Het is gemaakt met 100% medische siliconen van hoge kwaliteit, waardoor het zacht, comfortabel en veilig aanvoelt. Deze vibrator is ook draadloos en waterdicht, dus je kunt je vrij voelen om het in de badkamer te gebruiken. Het is ook heel discreet en gemakkelijk te verbergen. Bovendien is het licht en klein, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is waar je ook gaat. Geniet van een intens gevoel van relaxatie en beleef een heerlijke, sensuele ervaring met deze Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

Veelgestelde vragen over de Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator.

De Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is: Klein.

De Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is geschikt voor het plezieren van: .

De Bullet Vibrator Mini Vibrators voor Vrouwen Clitoris Stimulator 10 standen Mini Vibrator. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators