1. vibrators
  2. Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Specificaties Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

Type vibrator

Clitoris vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation is een revolutionaire manier om je seksuele plezier te verhogen. Het is een revolutionaire combinatie van clitorale stimulatie en verwarmende sensaties. Deze satisfyer is voorzien van innovatieve technologie die de meest intensieve sensaties biedt voor een ongekend orgasme. De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation maakt gebruik van een unieke vacuümtechnologie met 11 verschillende intensiteitsniveaus. Het is een draadloos apparaat dat je gemakkelijk in je tas of bureaulade kunt opbergen. Met deze Satisfyer hoef je je geen zorgen meer te maken over kabels en snoeren. Daarnaast is de Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation ook uitgerust met een verwarmingsfunctie die je seksuele ervaring nog intenser maakt. Deze verwarmingsfunctie wordt geactiveerd door een druk op de knop, waardoor je clitoris zal trillen van genot. Je kunt ook kiezen uit 10 verschillende vibratiepatronen om je genot nog meer te verhogen. De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation is.

Veelgestelde vragen over de Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation.

De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is een Clitoris vibrator.

Het formaat van de Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is: Middel.

De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw.

De Satisfyer pro Pinguïn+Gratis+Surprise-pro 2-Satisfyer-pro 2 next generation. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators