1. vibrators
  2. GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

Specificaties GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

De GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR is de ultieme vibrator voor mannen en vrouwen. Deze rode siliconen vibrator heeft een unieke combinatie van zuig- en stoottechnologie die voor een ongekende stimulatie zorgt. De 10 vibratiestanden zullen je helpen om een onvergetelijk orgasme te bereiken. Met de zuiger kun je je clitoris, borsten en tepels stimuleren. De GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR is gemaakt van hoogwaardig siliconen en heeft een zacht en comfortabel oppervlak. Het is ook gemakkelijk te bedienen met de draaiknop aan de zijkant. Met zijn krachtige motoren is de vibrator stil en zal je niet afgeleid worden door lawaai. Je kunt de vibrator ook gebruiken in het water omdat het waterdicht is. Geniet dus van een heerlijke ervaring in bad of douche. Dankzij de speciale technologie zal je gegarandeerd worden verrast door een intense climax.

Veelgestelde vragen over de GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris.

De GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris. is: Groot.

De GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De GAVURY ROSE PRIME VIBRATOR Mannen en Vrouwen Zuigt en Stotend 10 Vibratie Standen Rode Siliconen Vibrator Clitoris. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators