1. vibrators
  2. Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

Specificaties Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

Met de Satisfyer Pro 2 Generation 3 kun je nu ook genieten van de revolutionaire luchtdruktechnologie, waardoor je naar een spectaculair orgasme gevoerd wordt. De luchtdruktechnology, die bekend staat als 'contactloze stimulatie', voelt heel realistisch aan, waardoor je hele lichaam intens geniet. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is ook uitgerust met een app, waarmee je de drukgolven en vibraties kunt programmeren zoals jij dat wilt. De Satisfyer Pro 2 Generation 3 is 100% waterdicht en kan ook onder de douche of in het bad gebruikt worden. De duurzame en zachte siliconen is zacht en veilig voor de huid. Bovendien is de Satisfyer Pro 2 Generation 3 makkelijk op te laden. Het is ook met een USB-kabel op te laden, waardoor je het overal mee naar toe kunt nemen. Geniet van een intens orgasme met de Satisfyer Pro 2 Generation 3!

Veelgestelde vragen over de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control. is: Middel.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Satisfyer Pro 2 Generation 3 Luchtdruk Vibrator met App Control. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators