1. vibrators
  2. SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Specificaties SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Type vibrator

Luchtdruk vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

Met de Satisfyer Pro 2 Next Generation luchtdruk vibrator voor vrouwen kunt u de meest intense orgasmes ervaren die u ooit heeft gehad. Deze luchtdruk vibrator is ontworpen om de zogenaamde 'luchtdruk-orgasmes' te creëren die uw seksuele ervaringen naar een nieuw niveau tillen. Deze luchtdruk vibrator is ook ontworpen met 11 verschillende standen van intensiteit en frequentie, waardoor u een intenser genot kunt ervaren. Het heeft ook een akoestisch gedempte motor, waardoor het vrij stil is in gebruik. Daarnaast is de Satisfyer Pro 2 Next Generation gemaakt van medisch siliconen, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt tegen de huid. Het is ook waterproof, waardoor u het in bad of onder de douche kunt gebruiken. Met de Satisfyer Pro 2 Next Generation kunt u genieten van een intenser genot en meer intense orgasmes. Het is zeer eenvoudig te gebruiken en de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar het ultieme genot. Koop nu de Satisfyer Pro 2 Next Generation bij SELECTED DEALS® en ontdek de ultieme seksuele ervaring.

Veelgestelde vragen over de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is een Luchtdruk vibrator.

Het formaat van de SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is: Middel.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw + Vrouw.

De SELECTED DEALS® SATISFYER Pro 2 Next Generation, de verbeterde versie Kleur BRONS Luchtdruk Vibrator voor vrouwen. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators