1. vibrators
  2. PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Specificaties PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

De Itsy-Bitsy vibrator van PureVibe® is een stille vibrator voor vrouwen die discreet kan worden meegenomen, waar dan ook. Deze kleine maar krachtige vibrator heeft een zacht en flexibel topje dat precies op je clitoris past, om je orgasmes te versterken. De vibrator heeft 10 verschillende vibratie-instellingen, waarmee je jouw erotische ervaring naar een hoger niveau kunt tillen. De Itsy-Bitsy mini vibrator is gemaakt van hoogwaardig siliconen en is volledig waterdicht. Bovendien heeft deze vibrator een USB-oplaadkabel voor eenvoudige oplaadmogelijkheden. De vibrator is niet alleen discreet en stil, maar ook makkelijk in gebruik. Met de speciale knop kun je direct de vibratie-instellingen aanpassen, zodat je de perfecte intensiteit kunt vinden die je lekker vindt. Probeer de PureVibe® Itsy-Bitsy mini vibrator vandaag nog en ontdek een nieuwe dimensie van seksueel genot!

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor.

De PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is een Mini vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is: Middel.

De PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is geschikt voor het plezieren van: .

De PureVibe® Itsy-Bitsy Clitoris Stimulator en Vibrator Stil Discreet Vibrators voor Vrouwen Seksspeeltjes Sex Toys voor. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators