1. vibrators
  2. MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

Specificaties MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

Deze vibrator is een mini versie van de bekende Magic Wand vibrator, maar dan nog kleiner en handiger. De vibrator heeft een flexibele kop, waardoor je deze gemakkelijk in de juiste positie kunt brengen en je er optimaal van kunt genieten. Het unieke ontwerp van deze vibrator maakt het mogelijk om het clitorisgebied, de G-spot en andere intieme plekken te stimuleren. Ook heeft de vibrator verschillende trillingen, waarmee je jouw verlangens kunt vervullen. Of je nu kiest voor een langzame of een snelle trilling, met de MyFantasy Mini Vibrator kun je je fantasieen laten uitkomen! De vibrator is ook volledig waterdicht, waardoor je het ook mee kunt nemen in bad of onder de douche. Geniet van een heerlijke erotische massage zonder je zorgen te maken over wateroverlast. Met de MyFantasy Mini Vibrator verwen je jezelf, waar en wanneer je maar wilt.

Veelgestelde vragen over de MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen.

De MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen. is een Basis vibrator.

Het formaat van de MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen. is: Groot.

De MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De MyFantasy Mini Vibrator G Spot Clitoris Stimulator Wand Vibrator Bullet Vibrators voor Vrouwen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators