1. vibrators
  2. PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

Specificaties PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

Type vibrator

Bunny vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

LELA Rabbit vibrator van PureVibe® Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze is een revolutionaire vibrator, die zorgt voor een intense beleving. De vibrator is gebouwd met twee sterke motoren die een diep, sterk en intens gevoel geven. De Bunny Oortjes zorgen voor extra stimulatie van de clitoris en G-spot. Daarnaast is de LELA Rabbit vibrator gemaakt van hoogwaardig silicone en is het heel makkelijk in gebruik. Je bedient de vibrator met een druk op de knop en de intensiteit kan je gemakkelijk aanpassen. Met de LELA vibrator creëer je een sensuele ervaring die je eindeloos genot zal bezorgen. De vibrator is zacht van buiten en stevig van binnen, waardoor je een realistisch gevoel krijgt. Geniet van een diep en hevig orgasme en ervaar de ultieme hoogtepunten.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze.

De PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is een Bunny vibrator.

Het formaat van de PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is: .

De PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De PureVibe® LELA Rabbit vibrator Tarzan Vibrators voor Vrouwen Bunny Clitoris en G-Spot Stimulator Roze. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators