1. vibrators
  2. PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

Specificaties PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

Deze Yippie Buttplug is een beproefde en gepatenteerde erotische speeltje dat ervoor zorgt dat je een nieuwe dimensie in je intieme spel toevoegt. Het is een discreet en comfortabel ontwerp, met voelbare ribben voor een intense gerichte stimulatie. Met de vibratie-functie kun je heerlijk genieten van de gevarieerde vibraties, van zacht en diep. Het is een unieke plug die voor iedereen geschikt is, of je nu man of vrouw bent, je kunt er optimaal van genieten. De plug is gemaakt van siliconen van de hoogste kwaliteit, wat ervoor zorgt dat hij veilig en hygiënisch is. Bovendien is hij 100% waterproof en daardoor eenvoudig te reinigen. Je kunt de plug opladen met een USB-kabel en je hebt een lange duur met regelmatig gebruik. Dit maakt het een fantastisch, veelzijdig speeltje dat je een ultiem genot zal bezorgen.

Veelgestelde vragen over de PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex.

De PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is: Klein.

De PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is geschikt voor het plezieren van: .

De PureVibe® Yippie Buttplug Mannen en Vrouwen Buttplugs Prostaat Vibrator Anaal Plug Vibrator voor Vrouwen Erotiek Sex. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators