1. vibrators
  2. Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

Specificaties Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

Type vibrator

Clitoris en G-spot vibrator

Formaat

Middel

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

Met deze vibrator heb je twee voor de prijs van één! Ontworpen met een ronde kop voor de clitoris en een lange, flexibele kop voor de G-spot, verzeker je jezelf van een diepgaande, diepe stimulatie. De 20 verschillende standen bieden je een variëteit aan sensaties, waardoor je met deze vibrator een heel scala aan orgasmes kunt ervaren. Met deze luchtdruk vibrator kun je je fantasie de vrije loop laten en de ultieme erotische ervaring beleven. Deze vibrator is gemaakt van medisch siliconen en ABS-plastic, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt bij het aanraken. Deze vibrator is ook waterdicht en makkelijk te reinigen voor een hygiënische ervaring. Neem je seksleven naar een nieuw niveau met deze 2-in-1 G-spot en clitoris vibrator! Geniet van diepe stimulatie en intense orgasmes, zodat je nooit meer terug wilt naar je oude seksleven.

Veelgestelde vragen over de Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen.

De Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen. is een Clitoris en G-spot vibrator.

Het formaat van de Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen. is: Middel.

De Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De Vibrators voor vrouwen G Spot Vibrator en Clitoris Vibrator Sex Toys voor Vrouwen Luchtdruk Vibrator 20 standen. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators