1. vibrators
  2. My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

Specificaties My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

Type vibrator

Basis vibrator

Formaat

Klein

Voor wiens plezier

Man + Vrouw

Type stimulatie

Clitoraal

Omschrijving van My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

De Celebrator 3-pack biedt een nieuwe manier om te genieten van een sensueel avontuur. De set bestaat uit drie verschillende vibrerende producten: een clitoris vibrator, een vibrator voor vrouwen en de Oral B Elektrische. De clitoris vibrator is een kleine, maar krachtige vibrerende massager die gericht is op de clitoris. Het is ideaal om te gebruiken voor clitorale stimulatie met een extra boost van sensuele vibrerende golven. De vibrator voor vrouwen is een krachtige wandmassager die perfect is voor directe stimulatie. De wandmassager heeft 10 verschillende vibratiestanden en biedt een verscheidenheid aan intensiteiten. De Oral B Elektrische is een speciale elektrische tandenborstel met een extra functie - het opzetstukje dat mee vibreert met de bewegingen van je elektrische tandenborstel. De Celebrator 3-pack is de perfecte manier om je seksuele avonturen naar een hoger niveau te brengen. Of je nu alleen bent of met een partner speelt, deze set biedt een nieuw soort seksuele stimulatie. De set is ook ideaal om cadeau te geven aan je geliefde, vriendinnen of zelfs een vreemdeling om je avontuur nog spannender te maken!

Veelgestelde vragen over de My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische.

De My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is een Basis vibrator.

Het formaat van de My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is: Klein.

De My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is geschikt voor het plezieren van: Man + Vrouw.

De My Celebrator Sex Toys voor vrouwen- 3 stuks gift pack clitoris vibrator Vibrators voor vrouwen Oral B Elektrische. is gemaakt voor Clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators