1. vibrators
  2. Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Specificaties Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

Type vibrator

Mini vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Type stimulatie

Omschrijving van Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

De Lipstick Vibrator is zo ontworpen dat deze je clitoris en G-spot perfect stimuleert. Deze mini vibrator heeft 10 verschillende vibraties en pulsatiestanden, waardoor je kunt genieten van een verscheidenheid aan sensaties. Je kunt de vibraties regelen met de knop aan de onderkant van de vibrator. De vibrator is gemaakt van roestvrij staal en is volledig waterproof, waardoor je de vibrator ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. De vibrator heeft een krachtige motor, waardoor je kunt genieten van intense trillingen. Het is ook een stille vibrator, waardoor je geen last hebt van storende geluiden. De Lipstick Vibrator is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een krachtige en discreete vibrator. Deze vibrator is zo discreet dat je geen enkele moeite zult hebben om deze te verbergen. Hij is ook zeer eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Met de Lipstick Vibrator kun je gemakkelijk genieten van heerlijke sensaties waar en wanneer je maar wilt.

Veelgestelde vragen over de Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I.

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is een Mini vibrator.

Het formaat van de Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is: .

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is geschikt voor het plezieren van: .

De Lipstick Vibrator I Mini Vibrator I Lippenstift Vibrator voor Vrouwen I Clitoris en G Spot Stimulatie I. is gemaakt voor .

Bekijk nog meer vibrators