1. vibrators
  2. Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Specificaties Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

Met deze realistische zwarte dildo met stotende bewegingen van het merk You2Toys ga je voor groot en hard. Met een indrukwekkende lengte van 27,7 cm en een maximale diameter van 4,2 cm is deze dildo helemaal klaar om je diep te verwennen. De dildo is gemaakt van zacht TPE materiaal en heeft een realistische eikel en geaderde schacht. Dit zorgt voor een levensechte ervaring. De dildo heeft maar liefst 7 vibratiestanden en 3 stotende standen die gemakkelijk te bedienen zijn met het push button systeem aan de onderkant. De gevarieerde sensaties die je kunt ervaren met deze dildo zijn vrijwel eindeloos. Gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor een soepele ervaring en neem de dildo ook eens mee in bad of onder de douche voor nieuwe, overweldigende sensaties. Deze realistische dildo met stotende bewegingen is het ultieme seksspeeltje voor vrouwen die op zoek zijn naar een intensere ervaring.

Veelgestelde vragen over de Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen.

De Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is: Groot.

De Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw, Man, Man + Man.

De Realistische Dildo met Stotende Bewegingen - Stotende Vibrator Vibrator met stootbewegingen Seksspeltje voor vrouwen. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators