1. vibrators
  2. O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

Specificaties O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

Type vibrator

Stotende vibrator

Formaat

Groot

Voor wiens plezier

Vrouw, Man

Type stimulatie

Penetratie + clitoraal

Omschrijving van O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo is een revolutionair seksspeeltje dat ontworpen is voor een ongekende seksuele stimulatie. De dildo heeft een realistische vormgeving, met een balzak en verstelbare zuignap. Dit maakt de ervaring nog intenser en realistischer. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig de 10 verschillende vibratiestanden en 3 stootstanden instellen. Deze dildo heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring. De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo is gemaakt van hypoallergeen materiaal dat veilig en comfortabel aanvoelt. Het is waterdicht om te genieten van plezier in de badkamer of onder de douche. Bovendien is deze dildo voorzien van een stil motorontwerp, zodat u ongestoord kunt genieten van de intense sensaties die deze dildo biedt.

Veelgestelde vragen over de O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10.

De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is een Stotende vibrator.

Het formaat van de O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is: Groot.

De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is geschikt voor het plezieren van: Vrouw, Man.

De O.M.G UltraSense Vibrator/Dildo Realistische dildo met balzak en verstelbare zuignap met afstandsbediening 10. is gemaakt voor Penetratie + clitoraal.

Bekijk nog meer vibrators