1. vibrators
  2. TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

5/5

Zin in een extra spannend momentje in de slaapkamer met je partner of gewoon lekker om jezelf te verwennen, deze TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel. geeft jou misschien wel dat extra genot. Bepaal waar je naar op zoek bent in de slaapkamer, waar je denkt nog meer plezier uit te halen en geniet. Samen of alleen van deze TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

Specificaties TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

Type vibrator

Anaal vibrator

Formaat

Voor wiens plezier

Man, Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw

Type stimulatie

Penetratie

Omschrijving van TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

De TipsToys Pure Wand biedt een unieke ervaring van anaal genot en prostaat stimulatie. De vibrator is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal is hygiënisch, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De vibrator heeft een kromming, waardoor hij goed in te brengen is en een stevige massage kan geven. Met de vibrator kun je je eigen of je partners G-spot of P-spot verwennen met een krachtige massage. De TipsToys Pure Wand wordt geleverd met een speciale mini buttplug en glijmiddel. Deze combinatie zorgt voor een extra hoogtepunt. De glijmiddel verzacht de vibrator en zorgt voor een extra comfortabel gevoel. De mini buttplug is ontworpen voor een veilige en comfortabele massage. Hiermee kun je ook de aangrenzende gebieden verwennen. De TipsToys Pure Wand is een perfecte combinatie van comfort, kracht en sensatie. Verwen jezelf of je partner met deze speciale vibrator.

Veelgestelde vragen over de TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel.

De TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel. is een Anaal vibrator.

Het formaat van de TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel. is: .

De TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel. is geschikt voor het plezieren van: Man, Vrouw, Man + Vrouw, Vrouw + Vrouw.

De TipsToys Anaal Vibrator RVS Prostaat XL Gspot SexToys Glijmiddel. is gemaakt voor Penetratie.

Bekijk nog meer vibrators